Terugblik Jubileumeditie Projectmanagement in de Zorg

Afgelopen dinsdag vond de 5e jubileumeditie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg plaats. Organisatoren CKC Seminars en Stichting Projectmanagement in de Zorg kijken vol trots terug op deze geslaagde editie en danken al haar sprekers, participanten, deelnemers, communicatiepartners en congrescentrum ’t Spant voor de medewerking. Onder leiding van dagvoorzitter John van Rouwendaal hebben we teruggekeken naar 5 jaar projectmanagement in de zorg in beweging, maar keken we vooral ook vooruit. We voerden de dialoog over het harmoniseren van belangen rondom een project. Hoe krijg je alle stakeholders betrokken en houd je ze op één lijn? In de praktijk conflicteren zorgbelangen regelmatig met bedrijfsmatige belangen. Het congres stond in het teken van leren, verbinden en samenwerken.

Keynote spreker Egge van der Poel opent de dag met een inspirerend betoog over compromisloos radicaal betere zorg ontwerpen. En dat in harmonie. Wat komt er op jouw not-to-do-list? Tijdens de 15 praktijkcases, workshops en interactieve sessies is er volop interactie en kunnen de deelnemers tijdens de pauzes terecht op de expositie met stands voor vragen en inspiratie. Trainer, coach en musicus Joep Everts opent op muzikale wijze de middag. Tijdens deze interactieve lezing laat Joep de deelnemers ervaren hoe musici omgaan met de verschillen in een ensemble. Hoe kom je ondanks, of beter gezegd: dankzij, de verschillen in instrumenten, persoonlijkheden, kwaliteiten en rollen tot een gezamenlijke uitvoering? Joep krijgt met zijn enthousiasme en goede metaforen de gehele zaal mee.

Tegen het einde van de dag reikt John van Rouwendaal de Projectmanagement in de Zorg Award uit aan Medisch Spectrum Twente. We sluiten de dag af met een mooi en persoonlijk verhaal van Johanna Oosterbaan waar zij vertelt over de kracht van moed. Laat je niet tegenhouden door angsten of belemmerende overtuigingen bij het realiseren van je dromen en behalen van je doelen.

Ben jij bij de volgende editie van Projectmanagement in de Zorg?
Save the date: dinsdag 23 mei 2023 of meld je nu alvast aan!

Heb je suggesties, ideeën of feedback voor volgend jaar (thema, sprekers etc.) of wil jij ook als participant aanwezig zijn? Stuur dan gerust een e-mail naar Joyca van Essen, joyca@ckc-seminars.nl of neem contact met ons op via 040-2146200.

Overzicht nieuws