Participanten 2024

De volgende participanten maken Projectmanagement in de Zorg 2024 mede mogelijk. Wil je ook participeren met jouw organisatie? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Chaya Tangelder via +31(0)40-2146216, of vul het formulier in.

Partners

Amsterdam UMC - www.amsterdamumc.nl/projectmanagement
De VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen, cursussen en workshops voor medewerkers van Amsterdam UMC én andere zorginstellingen in Nederland. Voor projectmanagers in de zorg zijn vooral onze standaard cursus en onze maatwerk trainingen interessant. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor advies en coaching.

BdB Zorg - bdbgroep.nl/zorg

Improven - www.improven.nl
Improven verbetert prestaties door de processen, informatievoorziening en projecten te optimaliseren. Dus of het nu gaat om de inrichting en optimalisatie van project- & portfolio management, inrichting van de financiële functie met onderliggende rapportagestromen, het structureel verbeteren van datakwaliteit óf om het inrichten van een risk control framework, wij gaan niet weg voordat het werkt en geborgd is!

Communicatiepartners

Initiatief en organisatie