CALL FOR PAPERS

Heeft u een inspirerende projectmanagement praktijkcase en bent u werkzaam binnen de zorg? Dien dan voor 7 februari uw suggestie in!
We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de zorgsector. Heeft u suggesties voor een interessante actuele praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de zorgsector, maar ziet u raakvlakken binnen het thema? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 7 februari een suggestie in.

Thema 2020: Keiharde zachte vaardigheden
Zachte vaardigheden zijn voor projectmanagers in de zorg minimaal net zo belangrijk als harde vaardigheden. Misschien zijn ze zelfs belangrijker. Om mensen mee te krijgen zijn een goed idee, een perfect plan en voldoende budget nog niet genoeg. Een project slaagt immers alleen als iedereen in beweging komt en mee blijft werken. Daarvoor zijn zogenaamde zachte vaardigheden keihard nodig. Cruciale vaardigheden voor projectmanagers zijn bijvoorbeeld het vermogens om op maat te communiceren, te verbinden, relaties te onderhouden en teamwerk te bevorderen. In de literatuur en opleidingen voor projectmanagers komt dit te weinig aan de orde. Tijdens dit congres staat de ontwikkeling van jouw zachte projectmanagement vaardigheden wel centraal. Daar wordt je keihard beter van.

Alle voorstellen worden op inhoud en samenhang met de thema’s beoordeeld. Uiterlijk 21 februari hoort u of het voorstel geaccepteerd is.  Wij gaan ervan uit dat u dinsdag 19 mei de gehele dag beschikbaar bent. De parallelle praktijkcases duren 30-40 minuten.

Voorwaarden:

  • Alléén voorstellen die worden ingediend via het bijgevoegde formulier worden gehonoreerd.
  • Het onderwerp van de presentatie past binnen het thema en heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de participantenpagina informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden
  • ORGANISATIEGEGEVENS


  • PERSOONSGEGEVENS


  • CALL FOR PAPERS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN