CALL FOR PAPERS

Op 21 mei 2019 vindt de 3e editie van het congres Projectmanagement in de Zorg plaats met als thema Verbeter innoveren, verbeter de zorg.

Verbeter innoveren, verbeter de zorg
In de zorg is sprake van een ware innovatie-tsunami. De technologische, sociale en procesveranderingen, -verbeteringen & -vernieuwingen buitelen over elkaar heen. Een innovatieproject tot een goed einde brengen is niet eenvoudig. Beginnen is nog relatief makkelijk. Maar dan: Hoe houd je de neuzen van allerlei interne en externe stakeholders dezelfde kant op? Pak je het project lean, waterval of agile aan? Hoe ga je om met weerstand? Hoe verander je gedrag daadwerkelijk? Hoe borg je de innovaties? Op deze vragen zijn meerdere antwoorden mogelijk . Als jij je hebt laten inspireren en informeren op het Projectmanagement in de Zorg congres 2019, dan kun jij kiezen welke oplossingen het beste bij jou en jouw organisatie passen. Verbeter innoveren, verbeter de zorg.

Dat staat centraal tijdens Projectmanagement in de Zorg 2019!

Call for papers
Heeft u suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? En past deze binnen het thema ‘Verbeter innoveren, verbeter de zorg’? Dien dan uw suggestie in voor 7 februari 2019.

Voorwaarden:

  • Het onderwerp van de presentatie heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de ‘participantenpagina’ informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden.
  • Alleen voorstellen die worden ingediend via het onderstaande webformulier zullen worden gehonoreerd.

Alle voorstellen worden op inhoud, werkvorm en samenhang met het thema beoordeeld. Uiterlijk 21 februari hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan dinsdag 21 mei de hele dag beschikbaar bent.

  • ORGANISATIEGEGEVENS


  • PERSOONSGEGEVENS


  • CALL FOR PAPERS