Aanmelden

Dit congres wordt georganiseerd voor alle project professionals die werkzaam zijn in de zorgsector. De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon.
Bent u niet werkzaam in de non-profit sector? Dan betaalt u €695,- excl. BTW per persoon en komt u niet in aanmerking voor kortingen.

Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen.
Wenst u meer personen van uw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier komt u op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Eva Verhappen via 040-2146202 of eva@ckc-seminars.nl Twee weken voor aanvang van het congres ontvangt u van ons een definitieve bevestiging van inschrijving met routebeschrijving.

 

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN