Aanmelden

De 7e editie van het congres Projectmanagement in de Zorg vindt plaats op dinsdag 14 mei 2024 in Spant! in Bussum.

De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Ben je niet werkzaam in de non-profit sector? Dan betaal je €695,- excl. BTW per persoon. Per organisatie mag er één persoon inschrijven, wil je als profit organisatie met meerdere personen naar het congres komen, neem dan contact met ons op. Je komt niet in aanmerking voor kortingen.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Wil je meer personen van jouw organisatie inschrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl. Twee weken voor aanvang van het congres ontvang je van ons een definitieve bevestiging van inschrijving.

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN