Aanmelden

Tot op heden zal het congres Projectmanagement in de Zorg in fysieke vorm doorgang vinden op 27 oktober 2020 in ‘t Spant.

Aangezien we uw gezondheid belangrijk vinden, volgen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM: we treffen de noodzakelijke maatregelen rondom hygiëne, 1,5 meter afstand en looproutes. U zult t.z.t. geïnformeerd worden over de details.

U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, kunt u kosteloos een collega in uw plaats laten deelnemen. Neem dan even contact met ons op. 

De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Indien uw organisatie lid is van één van de communicatiepartners waarmee Projectmanagement in de Zorg samenwerkt, ontvangt u € 50,- korting op de deelnameprijs. Bent u niet werkzaam in de non-profit sector? Dan betaalt u €695,- excl. BTW per persoon en komt u niet in aanmerking voor kortingen.

Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen.
Wenst u meer personen van uw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier komt u op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of christine@ckc-seminars.nl. Twee weken voor aanvang van het congres ontvangt u van ons een definitieve bevestiging van inschrijving met routebeschrijving.

 

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN