Aanmelden

VERPLAATSING NAAR 18 MEI 2021

Gezien deze ontwikkelingen en 2e golf rondom het COVID-19 virus zijn wij door overmacht en berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM genoodzaakt het congres Projectmanagement in de Zorg te verplaatsen naar 18 mei 2021. Wij willen graag de kwaliteit van het congres kunnen waarborgen en dit is de enige manier om dat te kunnen garanderen. Lees hier het officiële statement van CKC Seminars.

Inschrijvingen worden automatisch doorgeplaatst naar de nieuwe datum, hier hoef je niets voor te doen. Het grootste deel van het programma, zo niet het gehele programma, zal worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@ckc-seminars.nl


Hieronder kun je je aanmelden voor het congres op dinsdag 18 mei 2021.

De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Indien jouw organisatie lid is van één van de communicatiepartners waarmee Projectmanagement in de Zorg samenwerkt, ontvang je € 50,- korting op de deelnameprijs. Ben je niet werkzaam in de non-profit sector? Dan betaal je €695,- excl. BTW per persoon en kom je niet in aanmerking voor kortingen.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Wil je meer personen van jouw organisatie inschrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl. Twee weken voor aanvang van het congres ontvang je van ons een definitieve bevestiging van inschrijving.

 

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN