De wetenschappelijke kant van zacht

Zonder onderzoek ben je slechts een persoon met een mening. In de wetenschap is men het erover eens: de soft-skills zijn het belangrijkst. Daar houdt het helaas op, welke soft-skills dan precies? En zijn die altijd belangrijk of zijn ze afhankelijk van de situatie? Steven Nijhuis, onderzoeker bij Hogeschool Utrecht, deed de afgelopen vijf jaar onderzoek naar belangrijke en onderscheidende competenties in projectmanagent, de afhankelijkheid van die competenties van de situatie en vond daarin aparte en herkenbare patronen. In de workshop gaan we aan de slag met onze eigen veronderstellingen en toetsen we die aan de wetenschappelijke resultaten. We komen allemaal met meer inzicht uit de workshop.

Steven Nijhuis, Projectleider en onderzoeker, Hogeschool Utrecht

Deze sessie vindt plaats van 10.50-11.30 uur, tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 18 mei. Bekijk hier het volledige programma.

 

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 18 mei 2021
Een congres voor & door projectprofessionals in de zorg, specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg. Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices.

Het congres zal op dinsdag 18 mei ONLINE doorgaan. We maken hiervoor gebruik van ons eigen, exclusieve, Online Kennis Platform. Dit platform is voor & door onze deelnemers, sprekers en sponsoren. Op deze manier kunnen we – net als bij een fysiek congres – doelgroepen inhoudelijk blijven verbinden en zorgen voor: kennis maken, kennis delen en kennis ovedracht.

Interesse in dit online congres? Meld je dan hier aan. De deelnameprijs bedraagt € 395,- excl. BTW per persoon. De 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie mogen gratis deelnemen.

Overzicht nieuws