Call for papers Projectmanagement in de Zorg 2023 geopend

PROJECTMANAGEMENT IN DE ZORG: IN DE PRAKTIJK

Projectmanagement in de Zorg is reeds 6 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. In één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg.

Tijdens deze 6e editie gaan we focussen op het delen van praktijkverhalen, praktische werkwijzen en concrete handvatten waardoor jij verder komt in de dagelijkse praktijk. Wat betekent projectmanagement in de zorg nu echt?

In de zorg houden we van aanpakken. Hoe je projecten daadwerkelijk aanpakt leer je op het projectmanagement in de zorg congres, van en samen met collega’s. Want: Hoe doe je nu echt projecten? Boekjes en cursussen zijn prima vertrekpunten, maar de praktijk is weerbarstig.

In theorie heeft iedereen tijd voor je project. In de praktijk is echter iedereen te druk. In theorie heeft een project een planning. In de praktijk loopt elk project altijd uit of laat je de planning helemaal los. In theorie is het projectresultaat helder. In de praktijk schiet het alle kanten op. In theorie is iedereen te motiveren. In de praktijk stuit je op onoverkoombare weerstand.

Welke templates, technieken en vaardigheden zijn nuttig? Welke kennis is minimaal nodig? Wat is nu echt jouw rol? Wat mag je verwachten van een opdrachtgever? Wat vraag je van teamleden? In theorie bespreek je dit op de werkvloer met collega’s. De praktijk is dat je daarvoor naar het congres moet komen. Daar is namelijk alle tijd en ruimte om anderen te ontmoeten die ook samen willen leren wat projectmanagement in de (zorg)praktijk betekent.

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema. Heeft u suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Dien vóór 1 februari 2023 een suggestie in!

Interesse om het congres als deelnemer te bezoeken? Meld je aan voor 1 februari en ontvang €100,- vroegboekkorting!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN