Binnenstebuiten: projecten in antropologisch perspectief

Wat als je als projectmanager met je poten vol in de drek van je project staat, met je benen vastgezogen in de modder en er geen beweging in te krijgen lijkt? En jij je afvraagt hoe je daar zo terecht bent gekomen? Dan kan het helpen om er met een antropologische blik naar te kijken. Een antropoloog is getraind om met de blik van een buitenstaander naar een situatie te kijken en deze met kennis en inzicht van binnen te duiden. Sirkka Wilbrink is projectmanager in de zorg èn antropoloog. Ze deelt haar ervaring, waarbij de perspectief wisseling centraal staat.

Meer lezen over medische antropologie? Lees dan hier het artikel van LUMC.

Sirkka Wilbrink, Organisatie antropoloog en Netwerkmanager, Digital Health Center

Deze sessie vindt plaats van 10.50 – 11.30 uur, tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 18 mei. Bekijk hier het volledige programma.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 18 mei 2021
Een congres voor & door projectprofessionals in de zorg, specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg. Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices.

Het congres zal op dinsdag 18 mei ONLINE doorgaan. We maken hiervoor gebruik van ons eigen, exclusieve, Online Kennis Platform. Dit platform is voor & door onze deelnemers, sprekers en sponsoren. Op deze manier kunnen we – net als bij een fysiek congres – doelgroepen inhoudelijk blijven verbinden en zorgen voor: kennis maken, kennis delen en kennis ovedracht.

Interesse in dit online congres? Meld je dan hier aan. De deelnameprijs bedraagt € 395,- excl. BTW per persoon. De 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie mogen gratis deelnemen.

 

Overzicht nieuws