Adviesraad Projectmanagement in de Zorg

Ook deze 5e jubileumeditie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg bieden we een inspirerend programma met keynote sprekers, praktijkcases, workshops en interactieve sessies. Samen met de adviesraad maken we herin een zorgvuldige afweging en zijn we op dit moment op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de zorgsector. Heb je suggesties? Beijk de voorwaarden en dien voor 1 februari 2022 jouw verhaal hier in!

De adviesraad:

  • John van Rouwendaal, Voorzitter van Stichting Projectmanagement in de Zorg en Project & Portfolio Manager bij Amsterdam UMC
  • Sirkka Wilbrink, Project-coach en Organisatie-antropoloog, Strategie Ontwikkelaar bij Koraal
  • Rianne Elderhuis, Projectleider/ kwartiermaker Regionaal Zorgcentrum D-ZEP en Eigenaar van Adelant, (Interim)management en Advies
  • Frank Neef, Projectmanager Organisatie Ontwikkeling & Innovatie, Ipse de Bruggen
  • Marloes van Roosendaal – Bovée, Experts & adviseur digitale zorg, Wolv Digital
  • Francisca Rink-Post, Projectadviseur, TriviumMeulenbeltZorg
  • Claudia van der Velden, Manager projecten, Amphia


Thema 2022: Projectmanagement in de Zorg: In goede harmonie
Hoe harmoniseer je belangen rondom een project? Hoe krijg je alle stakeholders betrokken? Hoe houd je alle betrokkenen op één lijn? Zorgbelangen conflicteren dikwijls met bedrijfsmatige belangen. In de keten heeft de ene organisatie soms andere belangen dan de andere. Directe collega’s staan in projecten met de beste bedoelingen regelmatig lijnrecht tegenover elkaar. De harmonie bewaren is schitterend, maar wrijving geeft glans. Iedereen, die projecten doet in de zorg, worstelt met dit dilemma. Laten we samen leren hoe we projecten zoveel mogelijk in goede harmonie kunnen doen. Daar kom je verder mee en is uiteindelijk de zorg het meest bij gebaat.

Al 5 jaar het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. In één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg.

Save the date: dinsdag 17 mei 2022. Schrijf je in voor 1 februari en ontvang € 100,- early bird korting! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW.  Meld je aan!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN