Dagvoorzitter Coralie Elmont

Op 14 mei 2024 vindt de 7e editie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg plaats in het Spant te Bussum. Het thema van deze editie is Resultaatgericht veranderen in de Zorg: een nieuwe kijk op projecten. Artikelen met koppen als ‘Verandering in de zorg is hard nodig’ en ‘De organisatie van de zorg moet op de schop’ zijn dagelijks te lezen in de media. De continu veranderende realiteit van de zorgsector vraagt om een kritische kijk op projecten. Ze vereist dat project- én zorgprofessionals samenwerken en niet alleen de projecten op een juiste manier doen, maar ook de juiste projecten doen.

Hoe kun jij als beginnende of als ervaren zorg- of projectprofessional verstandig veranderen op een praktische manier? In dialoog delen we hierover kennis tijdens de 7e editie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg.

Al ruim 13 jaar is Coralie Elmont actief in de zorg en heeft zij diverse projecten en programma’s geïnitieerd en gecoördineerd. Veel hiervan heeft zij ook zien sneuvelen, waarbij vooral communicatie en eigenaarschap belangrijke risico-elementen vormden. Zorg is een dynamische sector met uitdagende factoren. We willen graag samenwerken, maar de wil alleen is nog geen garantie voor succes. Hoe komen we van een coalition of the willing naar een coalition of the doing, waarbij oog is voor proces en resultaat?

Save the date: 14 mei 2024! Je betaalt slechts € 395,- excl. BTW. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, catering, parkeren en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Overzicht nieuws