Workshop Spelenderwijs innoveren

Als projectprofessional heb je doorlopend te maken met uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het vormen van het juiste projectteam, het in kaart brengen van de projectrisico’s en het vaststellen van passende projectdoelstellingen. Om te komen tot oplossingen voor dit soort vraagstukken is LEGO® SERIOUS PLAY® ontwikkeld. Dit is een gefaciliteerde vorm van ‘serious gaming’, waarin design thinking, storytelling en het bouwen van metaforen op een speelse manier worden gecombineerd om te komen tot een oplossing voor complexe vraagstukken.

De kracht van deze methode is dat alle deelnemers, ongeacht hun rol in het zorgproces, met behulp van de LEGO-steentjes in staat zijn om kennis, inzichten en meningen in te brengen tijdens workshops. Tijdens deze workshops gaan deelnemers aan de slag met het beantwoorden van de vraag: Wat zijn de belangrijkste elementen voor succesvol projectmanagement in de zorg?

De workshop vindt 3 keer plaats tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg. Bekijk hier het volledige programma.

Over Richard van der Lee
Richard van der Lee is werkzaam bij adviesbureau Improven als Senior Consultant op het gebied van Project- en Verandermanagement. Met grote regelmaat begeleidt hij organisaties bij het op gang brengen van projecten en verandertrajecten, koers te bepalen en concreet resultaat te boeken. Hierbij maakt hij als Certified Facilitator & workshop LEGO® SERIOUS PLAY® vaak gebruik van deze vorm van serious gaming.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN