Welke invloed heeft uw mindset op uw projectmangement skills?

Als projectmanager ervaar je regelmatig stress op het behalen van resultaten door beperking van technologie en processen, en kunde van mensen. Hoe houd je controle als dirigeren en controleren niet meer voldoen en je toch wordt geacht flexibel in te spelen op incidenten? Een flinke uitdaging … ons brein houdt immers van controle. Door aandacht voor je ‘mindset’ blijf je wendbaar en houd je grip. In deze workshop onderzoek je jouw mindset en de impact daarvan op jouw projectmanagement.

Over  Monique de Boer en Hulda Möller

Monique de Boer houdt zich ruim 30 jaar bezig met leerprocessen, zowel in de academische wereld als in het bedrijfsleven. Haar analytisch geest en de wil om zaken te doorgronden staan garant voor een helder onderbouwd verhaal.  Sinds 2007 werkt ze als zelfstandig trainer, coach, programma-ontwikkelaar en spreker.

Hulda Möller houdt zich ruim 18 jaar als trainer, ontwerper en spreker bezig met leren en veranderen. Haar verbindende kracht en energieke, positieve kijk staan garant voor een open, veilige sfeer. Hulda is mede-auteur van ‘BreinLink voor ouders; je kind helpen leren’.

Meer weten hierover?

Registreer nu en ontvang via onze mediapartners € 50,- korting!
Klik hier voor meer informatie

Graag tot ziens op 29 mei a.s.!

 

 

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN