Wat de zorg kan leren van...

Er valt voor de zorg veel te leren van bedrijven in andere sectoren. Daar zijn namelijk al lang oplossingen voor problemen waar we in de zorg maar tegenaan blijven lopen. Tijdens deze interactieve keynote geeft Joris Arts u talloze voorbeelden van lessen van bedrijven als o.a. IKEA, Zeeman, Albert Heijn en Scania. Hij zal u vervolgens door middel van vergelijkbare voorbeelden uit de zorg de vertaalslag naar uw eigen praktijk helpen maken.

Joris Arts is ruim twintig jaar werkzaam in de zorg als ziekenhuisapotheker, zorgbestuurder, toezichthouder en als zorgondernemer. Hij heeft gewerkt in het ziekenhuis, de huisartsenzorg, de GGZ en in de ouderenzorg. Rode draad door zijn carrière is het continu zoeken naar manieren om de zorg te verbeteren. Dat doet hij door naar buiten te kijken en te leren van andere sectoren.

Projectmanagement in de Zorg is reeds 7 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. In één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg.

Schrijf je in en betaalt slechts € 395,- excl. BTW. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, catering, parkeren en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Overzicht nieuws