Vroegboekkorting: meld je aan voor 1 maart en ontvang € 50,- korting

Keiharde zachte vaardigheden
Zachte vaardigheden zijn voor projectmanagers in de zorg minimaal net zo belangrijk als harde vaardigheden. Misschien zijn ze zelfs belangrijker. Om mensen mee te krijgen zijn een goed idee, een perfect plan en voldoende budget nog niet genoeg. Een project slaagt immers alleen als iedereen in beweging komt en mee blijft werken. Daarvoor zijn zogenaamde zachte vaardigheden keihard nodig. Cruciale vaardigheden voor projectmanagers zijn bijvoorbeeld het vermogens om op maat te communiceren, te verbinden, relaties te onderhouden en teamwerk te bevorderen. In de literatuur en opleidingen voor projectmanagers komt dit te weinig aan de orde. Tijdens dit congres staat de ontwikkeling van jouw zachte projectmanagement vaardigheden wel centraal. Daar wordt je keihard beter van.

Een congres specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices. Tijdens het congres gaan we in gesprek en komen we met elkaar in verbinding om te kennisnemen, kennisdelen en kennismaken.

Wij bieden u:

  • actuele projectmanagement ontwikkelingen in de zorg
  • inspirerende keynote lezingen
  • innovatieve kansrijke praktijkcases
  • praktijkgerichte workshops die oproepen tot dialoog & verbinding
  • informatiemarkt met stands
  • Netwerken en co-creëren met 150 project professionals uit de zorg

Vroegboekkorting t/m 1 maart
Schrijf in voor 1 maart en betaal slechts € 345,- excl. BTW. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, lunch, koffiepauzes en documentatie.

Overzicht nieuws