Verplaatsing congres Projectmanagement in de Zorg naar 18 mei

Het congres Projectmanagement in de Zorg stond gepland voor dinsdag 27 oktober in Congrescentrum ’t Spant te Bussum. Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn wij door overmacht en berichtgeving vanuit de overheid en RIVM genoodzaakt dit congres te verplaatsen naar 2021. Wij willen graag de kwaliteit van het congres kunnen waarborgen en dit is de enige manier om dat te kunnen garanderen.

Wij hebben in samenwerking met onze partners, sprekers en locatie een nieuwe datum vastgelegd.

Save the date: dinsdag 18 mei 2021
Locatie: Congrescentrum ’t Spant te Bussum

Zorgeloze inschrijving en deelname
U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u verhindert zijn of toch ziekteverschijnselen vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.

Huidige inschrijvingen worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op deze datum, kunt u kosteloos een collega in uw plaats sturen. Gelieve ons hier wel van op de hoogte te brengen. Dit kan via Christine Kwekkeboom, aanmelding@ckc-seminars.nl

Meld je aan voor slechts € 395,- excl. BTW per persoon.

Het programma
Het grootste deel van het programma, zo niet het gehele programma, zal worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum. Indien er grote wijzigingen zijn, zullen we u uiteraard op de hoogte brengen.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via 040-2146200.

Namens het congresteam van CKC Seminars

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN