Uitreiking Projectmanagement in de Zorg award 2019

Jaarlijks reikt Stichting Projectmanagement in de Zorg op het congres de Projectmanagement in de Zorg award uit. Voor deze prijs komen in aanmerking zorgorganisaties die uitstekend & voorbeeldig projectmanagement ten toon spreiden. Vergelijkbare competities zijn die voor: zorg-ICT-projecten, zorgmanager van het jaar en zorginnovatie. Vorig jaar won Amarant deze prijs voor uitstekend & voorbeeldig projectmanagement in de zorg.

Dit jaar zijn genomineerd:

  • Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis
  • Reinier de Graaf Ziekenhuis

Beide organisaties noemen hun projectmanagement in één adem met Lean / continue verbeteren. Opvallend bij het Reinier de Graaf ziekenhuis is dat daar een cultuur heerst van mogen en daardoor willen leren. Dat levert veel innovatieve projecten op, vaak in een nauwe samenwerking met externe partijen zoals de TU Delft. Opmerkelijk bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is hun compacte projectmanagementmethodiek. Een deel daarvan wordt 21 mei uit de doeken gedaan. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op 21 mei a.s.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN