Terugblik Projectmanagement in de Zorg 2021

Terugblik Projectmanagement in de Zorg 2021

De 4e editie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op 18 mei jl. was een online editie dit jaar. Vanuit Studio Spant en via het Online Kennis Platform hebben we, met 150 deelnemers, gezorgd voor kennismaken, kennisoverdracht en kennisdelen.

In de ochtend trapt dagvoorzitter John van Rouwendaal af met de stelling: Projectmanagement in de zorg: schitterende droom of complete nachtmerrie? Gezien de structuren en culturen in de zorg is projectmanagement in de praktijk voor velen een ware nachtmerrie. Beter projectmanagement komt de kwaliteit van de zorg ten goede. Maar de praktijk is doorgaans ongelofelijk weerbarstig. Projectmanagement wordt te ‘hard’ aangevlogen. Bagatellisering van de zachte kanten van projectmanagement is funest, al helemaal in de zorg. Tegelijkertijd maken zachte heelmeesters stinkende wonden. Hoe is deze nachtmerrie te temmen? Droom even mee.

Er is volop insipratie van de keynote sprekers Peter de Visser en Dr. ir. drs. Nicoline Mulder en een spetterende afsluiting van Prof. Dr. Gabriël Anthonio met als take away: het leven praat terug! Vanuit verbinding kun je samen een beweging maken. Kortom, een inspirerend programma met 25 topsprekers, waarbij we stil staan bij de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de zorg.

Wil je nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij je niet aanwezig kon zijn? Bezoek dan via het Online Kennis Platform:

Op naar de jubileumeditie: 5 jaar Projectmanagement in de Zorg

Save the date: dinsdag 17 mei 2022

Natuurlijk hopen we iedereen volgend jaar wee op locatie te mogen ontvangen. De kracht van fysiek ontmoeten is en wordt groter dan ooit. Save the date: dinsdag 17 mei 2022.

Ideeën of suggesties
Heeft u suggesties of ideeën voor volgend jaar (thema, sprekers, etc) of wilt u ook als partner aanwezig zijn? Stuur dan gerust een e-mail naar Rowi Kartner, rowi@ckc-seminars.nl of neem contact met ons op via 040-2146200.

Overzicht nieuws