Terugblik 3e editie jaarcongres Projectmanagement in de Zorg

Verbeter innoveren, verbeter de zorg
In de zorg is sprake van een ware innovatie-tsunami. De technologische, sociale en procesveranderingen, -verbeteringen & -vernieuwingen buitelen over elkaar heen. Een innovatieproject tot een goed einde brengen is niet eenvoudig. Beginnen is nog relatief makkelijk. Maar dan: Hoe houd je de neuzen van allerlei interne en externe stakeholders dezelfde kant op? Pak je het project lean, waterval of agile aan? Hoe ga je om met weerstand? Hoe verander je gedrag daadwerkelijk? Hoe borg je de innovaties?

Tijdens de 3e editie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg is er volop inspiratie van dagvoorzitter Jan Christiaan Huijsman en keynotes Patrick van Veen en Reint Jan Renes om voor bovenstaande vragen oplossingen te bedenken die het beste bij jouw organisatie passen. De ruim 130 projectmanagers, -leiders en -medewerkers zoeken de verdieping op in de praktijkcases en workshops in het parallelle programma. Aan het einde van de dag mocht Reinier de Graaf Ziekenhuis de ‘Projectmanagement in de Zorg Award’ in ontvangst nemen. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan zorgorganisaties die uitstekend & voorbeeldig projectmanagement ten toon spreiden.

Sfeerimpressie 2019
Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u deze editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie van Projectmanagement in de Zorg:

Ideeën of suggesties
Heeft u suggesties of ideeën voor volgend jaar (thema, sprekers, etc) of wilt u ook als partner aanwezig zijn? Stuur dan gerust een e-mail naar Rowi Rakels, rowi@ckc-seminars.nl of neem contact met ons op op 040-2129499.

Mogelijk ook interessant voor u: HRM in de Zorg
Op dinsdag 17 september a.s. organiseert CKC Seminars de 13e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg. Hét jaarcongres voor & door HR, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag helemaal op de hoogte van de actuele veranderingen op de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor uw organisatie. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.hrmindezorg.nl.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN