Technologie & Zorg Academie (TZA): regionale samenwerking in een coöperatieve vorm

De zorg staat onder druk. Een toenemend aantal zorgvragers met een complexere zorgvraag én minder professionals, maakt dat we op zoek moeten gaan naar andere mogelijkheden, zoals de inzet van zorgtechnologie. De Technologie & Zorg Academie (TZA) helpt hierbij. De TZA is het regionale innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. Eric Wolkotte startte als projectleider en was later actief als directeur van de TZA in Twente en is in een aantal andere regio’s betrokken als strategisch adviseur.

In deze sessie neemt Eric Wolkotte je mee in het concept van de TZA. Hij verteld over de geschiedenis, hoe de TZA is doorgegroeid naar verschillende coöperatieve verenigingen, hoe zo’n coöperatieve vereniging eruit ziet en werkt en hoe je zorgt dat iedereen zich verantwoordelijk voelt.

Binnen deze sessie, die plaatsvindt op 17 mei tijdens de jubileumeditie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg, is er veel ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Bekijk hier het volledige programma

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 17 mei 2022
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2022 editie is: Projectmanagement in de Zorg: in goede harmonie

Registreer nu voor slechts € 395,-

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN