Projectmanagement in de Zorg podcast

Project Management in Healthcare podcast
John van Rouwendaal, voorzitter van Stichting Projectmanagement in de Zorg en Protject & Portfolio Manager bij Amsterdam UMC, neemt maandelijks de Project Management in Healthcare podcast op. In deze podcast gaat het niet over de innovaties en verbeteringen die het resultaat zijn van projectmanagement. De podcast gaat over de projecten zelf. Hoe zijn deze projecten geselecteerd, geprioriteerd, gepland, gestructureerd en gemanaged? Iedere maand nodigt John een gast uit om mee in gesprek te gaan. De podcast is Engelstalig zodat er ook internationale experts op het gebied van Project Management uitgenodigd kunnen worden. Heb jij suggesties voor gasten? Geef het door via www.projectmanagementinhealthcare.org.

Podcast luisteren
De volgende personen zijn reeds te gast geweest in de Project Management in Healthcare podcast:

Anthonio Nieto-Rodriguez – The Projet Revolution
Antonio Nieto-Rodriguez is een thought leader, auteur, beoefenaar en professor in project- en strategie-implementatie. Hij is de bedenker van concepten zoals de Project Economy of het Project Manifesto. Zijn onderzoek en wereldwijde impact in modern management is erkend door Thinkers50. Anthonio is voormalig voorzitter van het Project Management Institute. Ook is hij medeoprichter van het Strategy Implementation Institute en de wereldwijde beweging Brightline.

Wilma van der Leeuw – Innovation Lab
Wilma van der Leeuw is programmamanager bij Conforte Innovatielab. Ze ondersteunt een groep verpleeghuizen bij het identificeren van de grootste knelpunten, het vinden van de juiste innovaties en het testen en implementeren van die innovaties. De aanpak van Confortes is gebaseerd op technieken van design thinking vermengd met projectmanagement en andere technieken.

Peter Taylor – The Lazy Project Manager
Peter Taylor is een doorgewinterde business executive en ervaren leider van commerciële strategie en transformationele verandering. Peter heeft meer dan 30 jaar gecombineerde expertise in strategische projectplanning door middel van uitvoering en transformationeel verandermanagement, inclusief methodologieën voor het uitvoeren van veranderingen, coaching/mentoring en facilitering in wereldwijde volwassen/opkomende marktlanden. Hij heeft een bewezen staat van dienst van het leiden van complexe bedrijfsbrede strategische transformerende bedrijfsinitiatieven die innovatief en creatief denken vereisten, bedrijfseenheden en processen herstructureren, de efficiëntie en effectiviteit van functies verbeteren en bedrijfsmodellen transformeren die miljarden dollars aan financiële resultaten hebben bijgedragen. Ook heeft hij ervaring met het aansturen van verandermanagement, bedrijfstransformatie, servicetransitie, projectstrategieën, technologische roadmaps en het realiseren van zakelijke voordelen. 

Alle podcasts zijn hier te luisteren.

Overzicht nieuws