Projectmanagement inzetten om vanuit de werkvloer te komen tot gerichte transformatie en vernieuwing

Het effect van waardegedreven sturing
Incluzio is een private partij die zich in de afgelopen zes jaar ontpopt heeft als een van de grote vernieuwers in het sociale domein. Incluzio is actief op drie domeinen: zorg op afstand, huishoudelijke ondersteuning en het brede sociale domein. De waarden autonomie en vertrouwen staan centraal. Wat is het geheim van het succes? Hoe gebruikt Incluzio projectmanagement om vanuit de werkvloer te komen tot gerichte transformatie en echte vernieuwing.

Algemeen directeur en zorgmanager van het jaar Peter de Visser vertelt hierover aan de hand van de casus van Axxicom Thuishulp, onderdeel van Incluzio. Hij geeft een beeld van wat goed en fout ging bij de overgang naar zelforganiserende teams en reikt handvatten aan die direct toepasbaar zijn.

Over Peter de Visser
Peter de Visser is algemeen directeur van Incluzio en Zorgmanager van het jaar 2019. André Rouvoet, juryvoorzitter van de verkiezing van Zorgmanager van het jaar, omschrijft Peter als:  “een ondernemende manager die denkt in mogelijkheden en gericht is op oplossingen en resultaat. De managementstijl van Peter is enthousiasmerend en direct. In een complexe omgeving ziet hij genoeg kansen om de zorg beter te maken”. Incluzio staat voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Om dat te bereiken, ondersteunen zij mensen zodat zij zelf hun leven kunnen inrichten en leiden zoals zij het zelf wilen. Bekijk hier het verhaal van Incluzio.

Peter de Visser is keynote spreker tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 18 mei 2021.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 18 mei 2021
Een congres voor & door projectprofessionals in de zorg, specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg.
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices. Tijdens het congres gaan we in gesprek en komen we met elkaar in verbinding om te kennisnemen, kennisdelen en kennismaken.

Meer informatie en aanmelden.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN