OZOverbindzorg winnaar Nationale Zorginnovatieprijs 2019

Innoveren doe je samen!

OZOverbindzorg is winnaar van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019. Met behulp van een online systeem stelt OZOverbindzorg mensen in staat om de regie te voeren over eigen zorg en kunnen alle partijen, die daarbij betrokken zijn, met elkaar overleggen. Cindy Hobert, Directeur van OZOverbindzorg, vertelt haar visie & verhaal over het projectmanagement rondom de introductie van dit systeem. Aan de orde komt dat het bij innoveren gewoon draait om gezond boerenverstand, dat het niet draait om ICT maar om gedragsverandering en dat het van belang is om de taal van de mensen en de werkvloer te spreken.

Deze sessie vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 21 mei. Bekijk hier het volledige programma

Over Cindy Hobert
Cindy Hobert is medeoprichter van OZOverbindzorg, directeur en daarnaast praktijkmanager bij de huisartsenpraktijk in Luttenberg. Als praktijkmanager is Cindy nauw betrokken bij de samenleving in dit kleine dorp in Overijssel. Vanwege de sluiting van het verzorgingshuis in dit dorp en de inzet van de overheid op het langer thuis wonen door ouderen, zijn Cindy en huisarts Van der Vlies op zoek gegaan naar een oplossing. Langer thuis blijven wonen is mogelijk mits er goed gecommuniceerd wordt tussen alle partijen die bij de zorg en welzijn van patiënten betrokken zijn. Zowel tussen (zorg)professionals onderling, maar ook met de patiënt en mantelzorgers. De oplossing werd gevonden in een eenvoudig digitaal communicatiemiddel en daarmee was de start van OZOverbindzorg een feit. In 2013 kleinschalig begonnen in Luttenberg en de gemeente Raalte. Inmiddels is OZOverbindzorg actief in diverse regio’s en aan het uitrollen in heel Nederland.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN