Projectmanagement 2019: ontwikkelingen in ons vak

De ontwikkelingen in ons vak gaan razendsnel. Het lijkt wel of er elke maand nieuwe buzzwoorden worden verzonnen. Waterval, Scrum, Kanban, agile, epics, EPMO, release trains, hybrid PM, … Volg jij het nog? Welke ontwikkelingen zijn nou echt relevant voor jou en welke kun je met een gerust hart overslaan? Maarten van Weeghel, Director Projects & Change bij Improven, houdt zich al jaren bezig met de ontwikkelingen van project management en de relevante toepassing en het daadwerkelijke nut daarvan. Sinds 2013 publiceert hij met zijn team jaarlijks de “Top 10 trends voor project- & portfoliomanagement”. Tijdens deze sessie neemt hij de deelnemers mee langs de belangrijkste ontwikkelingen en schetst hij de consequenties voor projecten en projectorganisaties.

Deze sessie vindt plaats van 11.50 – 12.30 uur tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 21 mei. Bekijk hier het volledige programma

 

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN