Meebewegen op de Golven

Voortdurend meebewegen, verwachtingen managen en loslaten door de verantwoordelijkheden écht bij een projectteam neer te leggen, zodat zij eigenaarschap kunnen tonen.

Landelijk waren per direct duizenden extra handen voor de zorg nodig toen corona zich aandiende. In allerijl werd een projectteam opgericht. De crisisorganisatie ‘Extra handen voor de Zorg’ is ontstaan vanuit een samenwerking van diverse partijen en had als doel om mensen die wilden helpen in de zorg te koppelen aan zorgorganisaties die hulp nodig hadden. Normaal gesproken bereid je een project van deze omvang uitgebreid voor. Maar het was crisis.

Spring samen met Saskia Wooning, Landelijk projectleider Extra handen voor de Zorg, RegioPlus en Kim Wuyts, Manager communicatie & PR, RegioPlus, in het diepe en leer voor nieuwe golven zich aandienen tijdens de sessie ‘Meebewegen op de Golven‘ op dinsdag 17 mei om 11.35 uur!

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 17 mei 2022
Een congres voor & door projectprofessionals in de zorg, specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg. Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices. Tijdens het congres gaan we in gesprek en komen we met elkaar in verbinding om te kennisnemen, kennisdelen en kennismaken.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN