Masterclass Bad Practises, innovatie kan niet zonder!

Goede keuzes maak je door ervaring, ervaring krijg je door verkeerde keuzes.

In deze tijd dat we gewend zijn om vooral onze successen te delen en de ene innovatie of interventie nog succesvoller lijkt dan de ander biedt de masterclass Bad Practises een ander en verfrissend perspectief op de werkelijkheid. Er gaat namelijk ontzettend veel fout, de schattingen lopen uiteen maar het blijkt dat gemiddeld 70% van de projecten mislukt of niet wordt uitgevoerd zo als oorspronkelijk is bedacht. In deze tijd van transitie en innovatie zijn missers niet meer dan logisch. Tijd dus om onze flaters met elkaar te delen en van elkaar te leren. Want wie groeit maakt fouten, that’s life. In de masterclass geeft Annelies Mulder de deelnemers een inkijk in de grootste missers in projectmanagement, gaan zij werken aan een eigen perspectief op het maken van fouten en krijgen zij tools mee om dit te integreren in hun eigen werk.

Deze masterclass vindt plaats van 11.50 – 12.30 uur tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 21 mei. Bekijk hier het volledige programma

Over Annelies Mulder
Annelies Mulder is Programmamanager Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten (RAAT) bij Utrechtzorg.  Haar specialisatie is het op een originele en daadkrachtige manier aanpakken van arbeidsmarkt- bedrijfsvoering- innovatie vraagstukken in de keten van zorg- en welzijn. Vanaf 1 mei a.s. gaat Annelies Mulder als Programmamanager Innovatie aan de slag bij Ipse de Bruggen. Daarnaast is Annelies ambassadeur en initiator van Fuckupnights Utrecht, een ondernemers avond waarin flops, fiasco’s en faillissementen worden gedeeld.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN