Reflexieve dialogen: Op onderzoek uit in projecten

Reflexieve dialogen: Op onderzoek uit in projecten
Leiderschap in projecten draait om inspelen op verandering. Je kunt je planning, budget en structuren nog zo goed op orde hebben, als je je niet met elkaar een weg weet te banen door de dynamiek van veranderende behoeftes, opkomende spanning tussen belangen en voortschrijdend inzicht kan je projectsucces wel vergeten.

Tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg stelt keynote spreker Liselore Havermans dat reflexieve dialogen jou als projectmanager kunnen helpen om steeds vaardiger te worden in het inspelen op verandering. Door in reflexieve dialogen samen op onderzoek uit te gaan kan je vraagstukken in een nieuw licht zien, er steeds weer achter te komen wat dit project op dit moment van je vraagt en samen projectmanagement naar een hoger plan trekken. Wat ga jij vandaag onderzoeken?

Over Liselore Havermans
Liselore Havermans is Researcher bij Havermans Consultancy & ScaleUpNation. Voorheen was Liselore werkzaam als Assistent Professor in Human Resource Management en Organization Behavior bij Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast heeft Liselore ervaring opgedaan als onderzoek bij de Universiteit van Amsterdam, Nyenrode New Business School en de Tata-Dhan Academy in India.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 19 mei 2020
Een congres voor & door project professionals in de zorg, specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg. Beter projectmanagement bij organisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices. Tijdens het congres gaan we in gesprek en komen we met elkaar in verbinding om te kennisnemen, kennisdelen en kennismaken.

Wij bieden je:

  • actuele projectmanagement ontwikkelingen in de zorg
  • inspirerende keynote lezingen
  • innovatieve kansrijke praktijkcases
  • praktijkgerichte workshops die oproepen tot dialoog & verbinding
  • informatiemarkt met stands
  • Netwerken en co-creëren met 150 project professionals uit de zorg

Registreer voor 1 maart a.s. en maak gebruik van € 50,- vroegboekkorting!

Overzicht nieuws