Ketensamenwerking met Gamification

Als projectmanager in de zorg krijg in je in toenemende mate te maken met organisatie overschrijdende projecten. Maar hoe maak je van zo’n project een succes als er zoveel verschillende stakeholders, belangen en uitdagingen zijn? En verlies je met al deze samenwerkende partijen dan niet de patiënt of cliënt uit het oog?  In deze sessie geven we handvatten om dit soort vragen te beantwoorden en gaan we in op hoe je gamification kan inzetten om dit te bereiken.

  • Bart Hufen, Oprichter en Concept ontwikkelaar, BrandNewGame bv, Initiator van de Gamification Academy en auteur ‘Gamification, als motor van veranering’
  • Jacco Boon, Algemeen directeur, CINX BV – Kracht door verandering

Bart Hufen is expert op het gebied van gedragsverandering via gamification. Vanuit zijn bedrijf BrandNewGame ontwikkeld hij digitale tools die organisaties helpt hun uitdagingen om te zetten in verbetering. Hij schreef hier ook twee boeken over en geeft lezingen in binnen- en buitenland. Tijdens deze dynamische sessies legt Bart uit welke game mechanieken effectief werken bij ketensamenwerking.

Interesse in een verdieping? Schrijf je dan in voor Transformatie in één Dag van Bart Hufen op woensdag 10 november 2021.
Tijdens dit seminar leert Bart Hufen je in één dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering, sterker nog: verandering (oké verbetering) is één van de vier kernprocessen van de nieuwe organisatie!

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 18 mei 2021
Een congres voor & door projectprofessionals in de zorg, specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg. Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices.

Het congres zal op dinsdag 18 mei ONLINE doorgaan. We maken hiervoor gebruik van ons eigen, exclusieve, Online Kennis Platform. Dit platform is voor & door onze deelnemers, sprekers en sponsoren. Op deze manier kunnen we – net als bij een fysiek congres – doelgroepen inhoudelijk blijven verbinden en zorgen voor: kennis maken, kennis delen en kennis ovedracht.

Interesse in dit online congres? Meld je dan hier aan. De deelnameprijs bedraagt € 395,- excl. BTW per persoon. De 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie mogen gratis deelnemen.

Overzicht nieuws