Innovatie van Alledag

Bij Amarant vindt men het belangrijk dat het innovatie potentieel van medewerkers wordt benut. Want werken in een organisatie waar ruimte is voor mooie ideeën, die worden gefaciliteerd en gestimuleerd vanuit alle lagen, dat wil toch iedereen?! Lenneke Sufrain, Innovatie Inspirator, neemt de deelnemers tijdens de sessie mee in de weg die Amarant aflegt om deze cultuurverandering te realiseren.. want dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Amarant heeft ervaring opgedaan met een cultuurveranderingsmodel, een innovatietrechter, inzet van ideeëncoaches, een ideeën website, fysieke ideeënpunten, een eigen huisstijl en diverse grote en kleine PR acties. Lenneke Sufrain laat tijdens de sessie zien wat hierin wel én geen succes was.

Deze sessie vindt plaats van 13.30 – 14.10 uur tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 21 mei. Bekijk hier het volledige programma

Over Lenneke Sufrain
Na haar opleiding Pedagogiek voelde Lenneke Sufrain de behoefte om iets te betekenen in de zorg. Ze startte bij Amarant Groep als persoonlijk begeleider op een woongroep met jongeren met een licht verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen. Na zes jaar wilde ze haar opgedane ervaring met de doelgroep gaan gebruiken door projecten binnen de Amarant Groep te ondersteunen. Hierna rolde Lenneke in haar huidige functie van Projectleider Innovatie, als onderdeel van het innovatiecentrum Imagine. Hier houdt zij zich bezig met innovatieve projecten zoals het bottum-up organiseren van innovatie.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN