Geen woorden maar data

Data gedreven werken, waardegedreven zorg, integrale capaciteit management en sturen op inzicht. Al deze voorbeelden hebben één ding gemeen: data!

Elo Bosma, Projectmanager en Eigenaar, Medicine for Business, neemt je mee in zijn ervaringen met data-projecten uit de praktijk van meerdere grote (en kleine) ziekenhuizen. Vragen als:
* Wat is de rol van (data)architectuur?
* Is het nodig rollen van buitenaf te betrekken of kunnen we dit zelf als organisatie?
* Welke competenties hebben we dan nodig?
* Wat betekend data science, machine learning en artificial intelligence voor mijn organisatie?
* Hoe om te gaan met de snel veranderende wet- en regelgeving op het gebied van privacy en security?

 

Elo Bosma, Projectmanager en Eigenaar, Medicine for Business geeft je dè praktische tips waar je morgen mee kunt beginnen en behoed je voor de valkuilen om te komen tot een data gedreven organisatie. . Deze sessie vindt plaats  tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 18 mei van 10.50 uur tot 11.30 uur.
Bekijk hier het volledige programma

 

Over de jubileumeditie Projectmanagement in de Zorg – 17 mei 2022
Een congres voor & door projectprofessionals in de zorg, specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg. Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices. Tijdens het congres gaan we in gesprek en komen we met elkaar in verbinding om te kennisnemen, kennisdelen en kennismaken.

Schrijf je vandaag nog in voor deze inspirerende jubileumeditie

Overzicht nieuws