Prof. dr. Gabriël Anthonio over Waarden Gedreven Leiderschap

Waarden Gedreven Leiderschap, met impact!
Waarden gedreven leiderschap betekent niet van bovenaf of onderop sturen, maar van binnen-uit. Van binnen naar buiten, maar ook buiten naar binnen laten komen. Het leven praat terug! Vanuit verbinding kun je samen een beweging maken, om met elkaar projecten en innovaties de goede kant op te laten gaan en de beoogde resultaten behalen. Hierbij is de mens zelf, de bron van inspiratie en kracht om daadwerkelijk zaken te veranderen. Anthonio zal ons meenemen vanuit wetenschappelijke perspectieven, levens- en werkvering. Als voormalig bestuurder van een TBS Kliniek, Jeugdzorg instelling en nu in de Ggz/Verslavingszorg werkzaam, maar ook als docent en vader zal hij zijn eigen worsteling, de keuze voor kwetsbaarheid en de uitkomsten met ons delen. De deelnemers zullen nieuwe inzichten en inspiratie opdoen om morgen mee aan de slag te gaan.

Over Gabriël Anthonio
Prof. dr. Gabriël Anthonio is Bijzonder Hoogleraar in de Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen, Partner bij Galan Groep en voormalig Voorzitter Raad van Bestuur, Verslavingszorg Noord-Nederland, een GGZ/ Verslavingszorginstelling die alle drie de noordelijke provincies bestrijkt. Zijn wetenschappelijke achtergrond, praktijkervaring in de wereld van zorg, justitie en welzijn en levenservaring maken hem tot een uniek en inspirerend spreker. Hij weet het verstand, en het hart aan te spreken maar biedt ook handreikingen voor de praktijk van morgen!

Prof. dr. Gabriël Anthonio verzorgt als keynote spreker de afsluiting van het jaarcongres projectmanagement in de Zorg.

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 18 mei 2021
Een congres voor & door projectprofessionals in de zorg, specifiek gericht op de projectmanagementontwikkelingen in de zorg.
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit jaarcongres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken en te leren van elkaars best practices. Tijdens het congres gaan we in gesprek en komen we met elkaar in verbinding om te kennisnemen, kennisdelen en kennismaken.

Meld je aan voor slechts € 345,- (non-profit)

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN