Een goed plan vandaag is beter dan een perfect plan morgen

In deze duo-presentatie wordt u meegenomen in de wijze waarop de nieuwe afdeling ICMT, na de fusie tussen het Franciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis in 2013, haar project- en portfoliomanagement (opnieuw) heeft georganiseerd en de weg die zij hebben afgelegd om hun projectenorganisatie te professionaliseren. De ICMT-projecten moeten bijdragen aan het integraal bedrijfsresultaat. Hoe zijn zij (nu eindelijk) in control gekomen over hun projectportfolio? Wat doen ze wél en wat vooral niet terwijl gezorgd wordt dat schaarse resources efficiënt worden ingezet? Hoe heeft de Fortes Change Cloud (voorheen bekend als de Principal Toolbox)  aan dit succes bijgedragen? Tegenover elk succes staan 10 hardgeleerde lessen, dus bereid u voor op een eerlijk verhaal.

Deze sessie vindt plaats van 13.30 – 14.10 uur tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 21 mei. Bekijk hier het volledige programma

 

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN