Een goed begin…

De projecten in de zorg verbeteren begint met een planningssessie. Uitvoerige projectplannen belanden tot verdriet van de maker(s) vaak onderaan in de la. Hoe krijgen we dan wel alle neuzen dezelfde kant op? Een planningssessie helpt. Vier uur aan tafel met alle belangrijke stakeholders, een regievoerder erbij en voilà: de opdracht is voor iedereen duidelijk. En het mooiste van al: na afloop is er een uitvoerbaar en gedragen plan van aanpak waarbij de verantwoordelijkheden en taken helder belegd zijn. Iris van Griethuijsen, Senior Project Manager bij Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis en Monique van Tartwijk, Hoofd ICT Projecten & Advies bij Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis overtuigen je in deze sessie waarom elk project moet starten met een planningssessie.

Deze sessie vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 21 mei. Bekijk hier het volledige programma

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN