Digitale vaardigheden: het meest onderschatte probleem bij de implementatie van eHealth

Wat als je prachtige technologische innovaties uit wilt rollen in je project en er achter komt dat gemiddeld 1 of 2 op de 10 zorgprofessionals digibeet is? Wat als mensen angst hebben voor technologie, en de computer en alles wat er bij hoort vermijden? En wat als daar ook nog schaamte, taboe en angst bij komt kijken?

Dan is er werk aan de winkel! Suzanne Verheijden is Strategisch Innovatie-adviseur bij zorgaanbieder ‘s Heeren Loo en deed onderzoek naar de digitale vaardigheden van zorgprofessionals. Ze rolde een groot meerjarenprogramma uit en ontwikkelt dat programma nu landelijk door en rolt het uit bij diverse zorgorganisaties in de VG en VVT. Ze gebruikte daarbij ludieke activiteiten en deelprojecten om bewustzijn te creëren en neemt jullie daar in de interactieve workshop enthousiast in mee. Als ondernemer werkt ze aan een boek en een cabaretvoorstelling over de zorg van de toekomst en de competenties die dat vraagt van de professional. Ze pleit voor een brede multidisciplinaire aanpak om, het volgens haar meest onderschatte probleem bij de uitrol van eHealth, aan te pakken: innovatieve en digitale vaardigheden!

Deze sessie vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur tijdens het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg op dinsdag 21 mei. Bekijk hier het volledige programma

Over Projectmanagement in de Zorg – dinsdag 21 mei 2019
Beter projectmanagement bij zorgorganisaties resulteert in betere zorgverlening. Het streven van dit congres is om de kwaliteit van projectmanagement in zorginstellingen beter te maken.
Het thema van de 2019 editie is: Verbeter innoveren, verbeter de zorg

Registreer nu voor slechts € 395,- en ontvang GRATIS het boek ‘Draaiboek gedragsverandering – De psychologie van beïnvloeding begrijpen en gebruiken’ van keynote Reint Jan Renes.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN