Adviesraadlid - John van Rouwendaal

Dinsdag 17 mei 2022 vindt de 5e jubileumeditie van het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg plaats bij Spant! te Bussum. Projectmanagement in de Zorg is reeds 5 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. In één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg.

John van Rouwendaal, Voorzitter Stichting Projectmanagement in de Zorg en Project & Portfolio Manager bij Amsterdam UMC, is lid van de Adviesraad voor het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg.

Stichting Projectmanagement in de Zorg is het platform voor én door zorgprofessionals, projectmanagers, bestuurders en managers van zorgorganisaties die ook menen dat beter projectmanagement resulteert in (nog) betere zorg. LEES VERDER

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema. Heb jij suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Bekijk het thema en de voorwaarden en dien vóór 1 feburari 2022 een suggestie in!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN