Adviesraadlid - Frank Neef

Dinsdag 17 mei 2022 vindt de 5e jubileumeditie van het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg plaats bij Spant! te Bussum. Projectmanagement in de Zorg is reeds 5 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. In één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg.

Frank Neef, Projectmanager Organisatie Ontwikkeling & Innovatie, Ipse de Bruggen, is lid van de Adviesraad voor het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg.

Tijdens de vorige editie van het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg 2021 nam Frank Neef namens Ipse de Bruggen de Projectmanagement in de Zorg award in ontvangst. Ipse de Bruggen is een organisatie die al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We vinden het belangrijk dat jij een goed leven hebt. Daarom bieden we jou de best mogelijke zorg en begeleiding. LEES VERDER

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema. Heb jij suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Bekijk het thema en de voorwaarden en dien vóór 1 feburari 2022 een suggestie in via het formulier! 

Registreer nu vóór 1 februari en profiteer van €100,- vroegboekkorting! registreer hier

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN