Adviesraadlid - Francisca Rink-Post

Dinsdag 17 mei 2022 vindt de 5e jubileumeditie van het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg plaats bij Spant! te Bussum. Projectmanagement in de Zorg is reeds 5 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. In één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg.

Francisca Rink-Post, Projectadviseur, TriviumMeulenbeltZorg, is lid van de Adviesraad voor het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg.

Francisca zegt: ‘Als gevolg van de coronacrisis staat de zorg zwaar onder druk, er wordt momenteel veel gevraagd van zorgprofessionals. Tegelijkertijd zijn veranderingen en/of verbeteringen aan de orde van de dag. Door projecten goed in te richten, kun je efficiënter omgaan met de tijd en energie van deze zorgprofessional. Effectief projectmanagement is essentieel om de gewenste doelen en resultaten te kunnen (blijven) behalen’.

De missie van TriviumMeulenbeltZorg is de zorg persoonlijk maken. Dit doen wij vol passie met meer dan 2400 medewerkers, 1600 vrijwilligers, al onze cliënten en hun naasten. In onze sfeervolle zorglocaties en bij mensen thuis bieden wij onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. We zijn actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. LEES MEER

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema. Heb jij suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Bekijk het thema en de voorwaarden en dien vóór 1 feburari 2022 een suggestie in via het formulier! 

Schrijf je in voor 1 februari 2022 en ontvang €100,- vroegboekkorting! De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon.  Indien jouw organisatie lid is van één van de communicatiepartners waarmee Projectmanagement in de Zorg samenwerkt, ontvang je € 50,- korting op de deelnameprijs. Ben je niet werkzaam in de non-profit sector? Dan betaal je €695,- excl. BTW per persoon en kom je niet in aanmerking voor kortingen. Registreer hier!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN