Adviesraadlid - Claudia van der Velden

Dinsdag 17 mei 2022 vindt de 5e jubileumeditie van het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg plaats bij Spant! te Bussum. Projectmanagement in de Zorg is reeds 5 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór projectprofessionals werkzaam in de care en cure. In één dag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in projectmanagement binnen de gezondheidszorg.

Claudia van der Velden, Manager Projecten, Amphia, is lid van de Adviesraad voor het Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg.

Claudia zegt: “Mijn missie is ervoor te zorgen dat we aan de juiste projecten werken en dat we deze projecten ook zodanig doen dat we met schaarse middelen een optimale bijdrage leveren aan de strategische doelen van de organisatie.”

Schrijf je in voor 1 februari 2022 en ontvang €100,- vroegboekkorting! De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon.  Indien jouw organisatie lid is van één van de communicatiepartners waarmee Projectmanagement in de Zorg samenwerkt, ontvang je € 50,- korting op de deelnameprijs. Ben je niet werkzaam in de non-profit sector? Dan betaal je €695,- excl. BTW per persoon en kom je niet in aanmerking voor kortingen. Registreer hier!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN