Projectmatig innoveren binnen de zorg, hoe doe je dat?

Op 29 mei geeft Petra Billekens, projectleider Innovatie & Projecten bij Philadelphia, een kijkje in de keuken. Projectmatig innoveren hoe doe je dat eigenlijk? Philadelphia Zorg heeft een projectleiders gilde binnen de organisatie opgestart. Billekens vertelt over de ervaringen met het gilde: 

 

”Projectleidersgilde binnen PhiladelphiaBinnen zorginstelling Philadelphia doen we veel projecten. We introduceren nieuwe processen en systemen, ontwikkelen nieuwe zorgconcepten en implementeren vernieuwende technologie, enzovoorts. De meeste van deze vernieuwingen voeren we projectmatig uit. Daarbij zijn mensen van verschillende afdelingen als projectleider betrokken-met verschillende kennis-en ervaringsniveaus.”

”Wij denken dat het goed, nodig én leuk is om te investeren in het ambacht van projectleider, en dat we daarbij veel van elkaar kunnen leren. Daarom introduceren wij bij Philadelphia een projectleidersgilde. Want hoe doen we dat eigenlijk, project leiden? Hoe professioneel doen we dat? Welke methoden en instrumenten gebruiken we? Welke kennis en kunde hebben we tot onze beschikking om de rol van projectleider goed in te vullen? En tegen welke dilemma’s lopen we aan als projectleider? Hoe gaan we daarmee om? Het projectleidersgilde is bedoeld als DE community waar we binnen Philadelphia kennis, ervaring, vragen en dilemma’s over het leiden van projecten met elkaar gaan delen. Zodat we daar allemaal nog beter in worden, en we samen zorgen voor ‘excellent projectmanagement’ binnen Philadelphia”.

Meer weten hierover?

Registreer nu en ontvang via onze mediapartners € 50,- korting!
Klik hier voor meer informatie

Graag tot ziens op 29 mei a.s.!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres PM in de Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN